Čím je káva Piazza d’Oro výnimočná
Piazza d’Oro vznikla pre svet espressa – dôraz sa kladie na vyváženie Arabiky a Robusty, konzistentnosť a príjemnú dochuť, ktorá nebude ani príliš kyslá, ani agresívne horká.
Hlavné prednosti kávy Piazza d’Oro:
starostlivo vyberaná zelená káva z overených plantáží,
praženie prispôsobené espressu a mliečnym nápojom,
bohatá, hustá crema a plné telo,
chuť v škále od čokoládovo–orieškových tónov až po jemné ovocné náznaky podľa konkrétnej zmesi,
ideálna káva pre gastro prevádzky, kancelárie aj náročných domácich spotrebiteľov.
Pre baristu aj začiatočníka platí rovnaké – so značkou Piazza d’Oro sa dá veľmi ľahko dosiahnuť stabilný a opakovateľný výsledok v šálke.
Ponuka Piazza d’Oro na eshope predajkavy.sk
Eshop predajkavy.sk je špecialista na kávu, kávovary a príslušenstvo. Pri značke Piazza d’Oro ponúka kompletný sortiment, aby ste si vedeli nastaviť kávu podľa svojich potrieb.
1. Zrnková káva Piazza d’Oro
Najobľúbenejšia voľba pre:
kaviarne a reštaurácie,
kancelárie s automatickými kávovarmi,
domácich milovníkov espressa.
Zrnková káva Piazza d’Oro na predajkavy.sk:
je dostupná v 1 kg baleniach vhodných na vyššiu spotrebu,
obsahuje rôzne zmesi s odlišným pomerom Arabica/Robusta,
je pražená tak, aby poskytla silnú arómu, plnú chuť a výraznú cremu.
Kľúčové slovné spojenia: zrnková káva Piazza d’Oro, káva na espresso, káva do automatického kávovaru, káva pre kaviareň.
2. Mletá káva Piazza d’Oro
Pre zákazníkov, ktorí ešte nemajú mlynček, je k dispozícii mletá káva Piazza d’Oro:
vhodná do moka kanvice, pákového kávovaru či french pressu,
rovnomerná hrubosť mletia pre jednoduchú prípravu,
praktické balenia pre domácnosti a menšie kancelárie.
Kľúčové slovné spojenia: mletá káva Piazza d’Oro, káva do moka kanvice, káva pre domácnosť.
3. Kapsuly a podušky Piazza d’Oro
Pre maximálne pohodlie:
rýchla príprava kávy v kancelárii alebo na recepcii,
vždy rovnaká dávka kávy, čistá príprava bez neporiadku,
ideálne pre firmy, ktoré nechcú riešiť mletie a nastavovanie kávovaru.
Kľúčové slovné spojenia: kávové kapsuly Piazza d’Oro, káva do kapsulového kávovaru, káva pre kancelárie.
Prečo nakupovať Piazza d’Oro na predajkavy.sk
predajkavy.sk nie je len obyčajný internetový obchod. Za eshopom stojí tím ľudí, ktorí sa dlhodobo venujú káve, kávovarom a gastro riešeniam.
Výhody nákupu:
všetko skladom – rýchle doručenie po celom Slovensku,
široký sortiment – okrem Piazza d’Oro tu nájdete aj ďalšie značky (Lavazza, Illy, Pellini, Kimbo a mnoho iných),
odborné poradenstvo – pomoc pri výbere kávy, nastavení mlynčeka či výbere kávovaru,
ponuka pre firmy a gastro segment – zvýhodnené ceny, pravidelný závoz kávy, možnosť dodávky kávovarov a servisu,
doplnkový sortiment – sirupy, čaje, horúca čokoláda, čistiace prípravky, poháre a šálky.
Kľúčové frázy: eshop s kávou predajkavy.sk, predaj kávy online, káva pre firmy, káva pre gastro prevádzky, káva Piazza d’Oro skladom.
Ako si vybrať správnu zmes Piazza d’Oro
Pri výbere kávy Piazza d’Oro je dobré zamyslieť sa nad tromi faktormi:
spôsob prípravy, intenzita chuti a frekvencia spotreby.
Spôsob prípravy
Automatický kávovar v kancelárii
– odporúčaná je silnejšia zrnková káva Piazza d’Oro s podielom Robusty pre výraznejšiu chuť a peknú cremu.
Domáci pákový kávovar
– siahnite po 100 % Arabike alebo vyváženej zmesi, ktorá bude skvele fungovať ako espresso aj v cappuccine.
Moka kanvica a french press
– skôr jemnejšie, menej horké zmesi s vyšším podielom Arabiky.
Intenzita chuti
Ak máte radi silné espresso a cappuccino, zvoľte zmesi s robustou – dodá telu kávy razanciu a „nakopnutie“.
Pre tých, ktorí preferujú jemnejšiu, elegantnú chuť, sú vhodné zmesi s prevahou Arabiky, kde sa prejavia čokoládové a orieškové tóny.
Frekvencia spotreby
Domácnosť – väčšinou stačí 1 kg zrnková káva Piazza d’Oro na niekoľko týždňov.
Kancelária či kaviareň – oplatí sa väčší odber a pravidelné objednávky cez predajkavy.sk, aby ste mali kávu stále čerstvú.
Ako pripraviť dokonalé espresso z kávy Piazza d’Oro
Káva Piazza d’Oro je navrhnutá tak, aby dobre fungovala v rôznych typoch kávovarov. Napriek tomu pár základných zásad dokáže chuť ešte zlepšiť:
Čerstvé mletie
– zrnkovú kávu Piazza d’Oro meľte vždy tesne pred prípravou. Čerstvo pomleté zrno má najintenzívnejšiu arómu.
Správna hrubosť mletia
– príliš hrubé mletie = slabé espresso,
– príliš jemné = prepálená, horká chuť.
Hľadajte nastavenie, pri ktorom trvá príprava espressa približne 25 – 30 sekúnd.
Kvalitná voda
– ideálna je filtrovaná voda so strednou tvrdosťou – zlepší chuť a ochráni kávovar pred vodným kameňom.
Čistý kávovar
– pravidelné odvápňovanie, čistenie varnej jednotky a trysky na paru je základom stabilnej kvality.
Správna dávka
– pri klasickom espresse rátajte približne 7–9 g kávy na jeden shot, pri double o niečo viac.
Kľúčové slovné spojenia: ako pripraviť espresso, príprava kávy Piazza d’Oro, nastavenie kávovaru, mletie kávy.
Piazza d’Oro pre kancelárie a gastro prevádzky
Značka Piazza d’Oro je stvorená pre profesionálne použitie:
v reštauráciách a kaviarňach,
v hoteloch a penziónoch,
na čerpacích staniciach a v cateringových službách,
v menších aj veľkých kanceláriách.
Eshop predajkavy.sk pomáha firmám nastaviť:
vhodnú zrnkovú kávu Piazza d’Oro podľa typu kávovaru,
pravidelné dodávky kávy a spotrebného materiálu,
ponuku doplnkových nápojov (čaje, horúca čokoláda, sirupy),
pri väčších odberoch aj zvýhodnené ceny a individuálne podmienky.