Predaj kávy široká nabídka kávy z celého světa

Poradenstvo pre zákazníkov

Prečo plne automatický kávovar?
Rozhodnite sa pre výber obľúbeného plne automatického kávovaru JURA, pretože ...

si môžete vybrať z celej škály druhov kávových zŕn
hlavná filozofia "od zrnka priamo do šálky" pridá na Vašu chuti
si môžete pripraviť šálku dokonalé, čerstvej kávy na jednoduché stlačenie tlačidla
sa môžete stať súčasťou eko-systému a pomôcť mu v dlhodobej ochrane


Voľnosť vo výbere kávy
Plne automatické kávovary JURA umožňujú dopriať si výber z neobmedzené radu čerstvej kávy podľa Vašu chuti. Môžete si vychutnať exkluzívny pražené delikatesy, zriedkavo nájdené odrody, alebo výrobok z miestneho supermarketu. Naše prístroje sú založené na tom, aby dostali z akéhokoľvek kávového zrnka to najlepšie.



Čerstvá káva, kedykoľvek si budete priať
Proces praženia je to, čo dáva kávovému zrnku báječné arómu. Káva obsahuje okolo 1000 rôznych chutí, jedná sa o jednu z najaromatickejších potravín vôbec.
Príroda nám dala dokonalé balenie pre uchovanie chuti bez závad: kávové zrnko.

Prispôsobenie nápojov a optimálna údržba na stlačenie tlačidla
Plne automatické kávovary JURA sú navrhnuté tak, aby vždy pripravili dokonalú kávu. Rozmanitosť možností v nastavení Vám dopraje kávové potešenie obľúbených druhov a špecialít.
Plne automatické kávovary JURA majú intergrovanou údržbu, ktorá sa dá ľahko spustiť stlačením tlačidla údržby:

zapnutie a vypnutie preplachu
čistenie
odvápňovanie (JURA filtračný systém Claris plus)
čistenie a preplach mliečnych ciest
Pre dokonalú kávu v každej šálke je dôležité prístroj udržiavať bežnou údržbou a nasledujúce rutinné údržbou po použití mlieka, kávy a vody z hygienických dôvodov.



Dokonalá Eco-inteligencia
Úspora energie
Šetrnosť k našej planéte a k jej zdrojom bolo vždy prednosťou JURA. A to je dôvod, prečo plne automatické kávovary JURA prichádza s inovačnou technológiou a úsporným energetickým režimom predchádzajúcom zbytočnej spotrebe a aktívny úsporou energie. Nezávislý test ukázal, že prístroje od JURA patria medzi najlepšie v šetrnosti energie.

Rozhodnite sa správne pre obľúbené výrobky a ušetrite v cenách za energiu.

Vychutnajte si viac ako 140 šálok v každom balení
Podpora v minimalizovania spotrebnej energie vďaka plne automatickým kávovarom
Eco-priateľský
Prípravou znamenitej kávy z čerstvých kávových zŕn aktívne pomáhate redukovať odpad. Zomletú kávu môžete jednoducho skompostovať, alebo použiť ako hnojivo rastlín a chrániť ich tým.

Švajčiarska hodnota


precíznosť
Zmysel pre detail sa mnohými rôznymi spôsobmi prejavuje na každom výrobku JURA. Príkladom môže byť precízny mlynček Aróma, ktorý vždy čerstvo pomelie kávové zrná na správnu jemnosť, takže výsledkom je dokonalá káva.

Aj samotný dizajn mlynčeka je majstrovské dielo modernej techniky. Rezné hrany svojím počtom, charakteristikou a uhlom majú zaistiť maximálnu efektivitu mletia a zachovať čo najviac arómu. Zároveň sa vyznačujú malým opotrebením a vysokou odolnosťou.


potešenie
Dokonalé potešenie s kávovary JURA začína vždy u čerstvých kávových zŕn. Každý barista vám povie, že kávové zrná musí byť dobre pomletá na správnu jemnosť. Iba vtedy majú optimálnu chuť, uvoľňujú v šálke intenzívnu arómu a dopĺňajú každé espresso o zamatovo jemnú, bohatú a delikátna penu.



trvanlivosť
Celé desaťročia spoločnosť JURA konštruuje všetky svoje výrobky tak, aby bolo možné ľahko vykonávať ich údržbu a opravy, takže vydržia dlhé roky ako nové.

Pri výbere materiálov sa pamätá na odolnosť. Celosvetová servisná sieť sa stará o to, aby si výrobky udržali svoju hodnotu. Najmodernejšie technológie zvyšujú na maximum energetickú účinnosť a eliminujú zbytočnú spotrebu energie v pohotovostnom režime. Zákazníci JURA pomáhajú chrániť životné prostredie a budúcnosť planéty.

Kľúčové technológie: Kávové špeciality - čerstvo namleté, nie z kapsule
Šálka ​​lahodnej kávy z čerstvých kávových zŕn, čerstvo pomletých jedným dotykom tlačidla a čerstvo uvarených za menej ako 60 sekúnd - presne podľa vášho osobného vkusu.



mlynček AromaG3
Kávové zrná sú vždy čerstvo pomleté ​​tak, aby garantovala optimálna chuť. Zmenou nastavenia mlynčeka si môžete zvoliť požadovanú jemnosť mletia kávových zŕn. Jemnosť mletej kávy má vplyv na dobu prietoku vody, takzvaný čas extrakcie. Čím jemnejšie je káva pomletá, tým intenzívnejšie je chuť. Zdokonalením rezného uhla vnútri mlecieho kužeľa mlynčeku AromaG3 sa inžinierom JURA podarilo výrazne zvýšiť účinnosť. Vďaka tomu je možné dosiahnuť dokonalého, prirodzene plného aróma za polovičnú dobu mletia.



Inteligentný vodný systém (I.W.S.®) s filtrom CLARIS Smart

Káva obsahuje 98% vody. Znamená to, že čerstvá studená voda je pre prípravu dokonalé kávy nevyhnutným predpokladom. Ohrievanie vody spôsobuje usadzovanie vápnika (vodného kameňa). Ak nie je voda filtrovaná, dochádza k zanášaniu kávovaru vodným kameňom. JURA ponúka inteligentné riešenie: filtračnú patronu CLARIS

Tá chráni prístroj pred vápennými usadeninami a predlžuje jeho životnosť
Prístroj tak nemusí byť Odvápňovanie
Máte tiež zaručenú stabilne vysokú kvalitu vody, a tým aj kvalitu kávy
Inteligentný vodný systém (I.W.S.®) vďaka revolučnej technológii automaticky rozpozná vloženie filtra bez nutnosti akéhokoľvek programovania




Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S. ©) - Inteligentný systém predsparenia alebo pulzné extrační proces (P.E.P.®)


I.P.B.A.S. je spôsob predsparenie, ktorý z každej kávovej zmesi alebo praženej kávy uvoľňuje optimálnu vôňu a chuť. Sparovacia jednotka je ústrednou súčasťou plne automatického kávovaru. Variabilná sparovacia jednotka JURA pojme 5 g až 16 g mletej kávy. Môžete tak kávu prispôsobiť svojmu osobnému vkusu. Impulzné extrakčný proces získa aj z veľmi krátkych kávových špecialít, ako je espresso alebo ristretto, maximálna aróma. Voda preteká v krátkych presných intervaloch cez jemne pomletú kávu a tak dochádza k optimalizácii času extrakcie.





Príprava mlieka a mliečnej peny, regulácia teploty
Kávové špeciality, ako je cappuccino, latte macchiato a ďalšie mliečne nápoje, sa pripravujú s mliekom alebo mliečnou penou. Inovatívny napeňovača mlieka JURA využívajú revolučnú technológiu jemnej peny na vytvorenie ľahko textúrované peny s dlhotrvajúcou konzistenciou alebo k jednoduchému ohriatie mlieka na požadovanú teplotu.

JURA určuje štandardy


Vášeň pre dokonalosť nás motivuje k neustálemu vývoju nových technológií, ktoré slúžia na prípravu kompletného sortimentu lahodných kávových špecialít.

JURA trvale určuje nové štandardy, pokiaľ ide o jej ponuku špecialít, finálne výrobky a obsluhu. Kľúčom k príprave dokonalého nápoje sú inovačné technológie vyvinuté za jediným účelom: prípravy kávy presne podľa vašej chuti stlačením jedného tlačidla. Rozhodujúci je ale nakoniec vždy Váš dobrý osobný vkus.

Dokonalé espresso pripravené stlačením jediného tlačidla
Dokonalé kávové špeciality s mliekom pripravené stlačením jediného tlačidla
vynikajúci dizajn
intuitívne ovládanie
trvalá udržateľnosť
Dokonalá údržba vykonávaná jednoduchým stlačením tlačidla